Ord från Norr!

Hejsan Elvira här! Jag fick syn på Alices blogg och såg att hon behövde gästbloggning eller tips så då erbjöd jag mig och här är jag! Jag heter alltså Elvira Mörk och bloggar på Toppryttare.nu! Har precis tagit över bloggen själv så jag tidigare har delat den med 2 kompisar men INGEN bloggade så vi la ner den och när jag tog upp bloggningen igen bestämde vi oss för att jag skulle vara ensam! Jag är 15 (fyller 16) och har en egen 7 årig irländare som jag har ägt ett år nu! Till hösten ska jag börja första året på Strömsholm, vilket kommer bli hur kul och hur nervöst som helst.
Jag och Joel tränar dressyr för en välutbildad unghästtränare som har hjälpt oss mycket. I hoppningen rider vi kursen en gång i månaden för en B-tränare och annars tränar jag för mamma! Vi har inte startat någon dressyr men i hoppningen har vi startat en LA på 12 fel annars bara stadiga LC-LB rundor med fint flyt. Tanken med han är att rida en sommar säsong till (förhoppningsvis kvalat MSV) innan jag säljer han och köper storhäst! 
Tyvärr så kommer Joel stanna hemma medans jag går skola så mamma/syster/skötare håller igång han åt mig! Sen är även min trav/hopphäst på väg hem från Norge, han heter North Lad (aka Ladden) och jag och mamma har haft han sen han var 3 och han är 11 i år! Mer information finns att hitta på bloggen så ta en titt vetja!
Kram Elvira
 

RSS 2.0